Oma Strateginen muotoilija

Saat sparraajan ja asiantuntija-avun osallistavaan strategiatyöhön sekä liiketoiminnan strategisten tavoitteiden ja hankkeiden edistämiseen.

 

Asiantuntijapalvelu säännölliseen ja jatkuvaan yhteistyöhön

Oma Strateginen muotoilija by Designmatters Studio on asiantuntijapalvelu kasvuyrityksille säännölliseen yhteistyöhön tai nopealla aikataululla erityisiin tilanteisiin.

Strateginen muotoilija on liikkeenjohdon konsultti ja liiketoiminnan kehittäjä, joka toimii yrityksen johdon tai toimitusjohtajan tukena ja työparina strategiatyössä, muutoshankkeissa ja viestinnässä.

Strateginen muotoilija auttaa yrityksen johtoa valmistelemaan strategiatyötä, tunnistamaan, sanoittamaan ja visualisoimaan liiketoiminnan haasteita, tahtotilaa ja arvonluontia moniulotteisessa ja muuttuvassa toimintaympäristössä.

Strateginen muotoilija auttaa tekemään tavoitteista ja muutoksesta helpommin ymmärrettävää, sidosryhmiä innostavaa ja konkreettisiin toimenpiteisiin ohjaavaa, ja ennenkaikkea sidosryhmiä osallistavaa.

Oma Strateginen muotoilija toimii tiiviissä yhteistyössä yrityksen johdon tai toimitusjohtajan kanssa. Yhteistyöhön kuuluu mm.

– online-tapaamiset asioiden yhteistä työstämistä varten,

– nopea ja helppo yhteydenpito,

– sekä asiantuntijatyönä asioiden valmistelu ja tuottaminen.

Oma Strateginen muotoilija tuo työskentelyyn ratkaisuja asiakaslähtöisyyteen, yhteiskehittämiseen sekä iteratiiviseen ja kokeilevaan strategiseen kehittämiseen.

Designmatters Studion strategisena muotoilijana toimii Johanna Laurinen (FM, HHJ). Johannalla on yli 15 vuoden kokemus asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisestä, johdon erityisavustajan tehtävistä sekä strategiatyöstä finanssialalla ja useiden eri toimialan yritysten parissa.

Jos tunnistat tästä oman yrityksesi tilanteen ja tarpeen, ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!

Katso videot aiheesta

Miten voimme auttaa?

Voit myös jättää yhteystiedot niin otamme sinuun yhteyttä.