Designmatters Studion viestintäpaketti tuo helpotuksen strategisen sisällön tuottamiseen

Designmatters Studion viestintäpaketti tuo helpotuksen strategisen sisällön tuottamiseen

Tarvitsetko hyvin muotoilua sisältöä kirjoituksiin, tiedotteisiin tai esityksiin eri sidosryhmille?

Kirjoittaminen ei ole helppoa – varsinkin, jos sitä täytyy tehdä itselle hyvin läheisestä aiheesta, tulee tunne että tietää liian paljon ja oleellisen nostaminen voi olla vaikeaa. Myös esitys ja puheenvuoro voi olla vaikea rakentaa niin, että raskii jättää sisältöä pois ja keskittyä kuulijalle oleelliseen. Ja kaiken lisäksi, kirjoittaminen ja esitysten laatiminen vaativat aikaa, jotta monimutkaisesta saa kirkastettua oleellisen. Meille nämä tehtävät ovat kuitenkin omiaan ja mieluisia!

Me autamme yritystäsi vaativassa sisällöntuotannossa. Suunnittelemme ja kirjoitamme tekstisisältöjä nettisivuille, blogeihin, some-kanaviin, artikkeleihin ja muihin puheenvuoroihin. Laadimme esitysmateriaaleja yritysesittelyihin, myyntiin ja myös muihin esitelmiin.

Mitä sinä toivoisit meiltä – missä haluaisit apua?

  • Kerrotaan yhdessä yrityksesi tarina
  • Kiteytetään yhdessä asiakaslähtöinen myyntidekki
  • Laaditaan yhdessä houkutteleva ja informatiivinen artikkeli
  • Nostetaan yhdessä esille keskeiset viestit sidosryhmille
  • Muotoillaan yhdessä oivaltavat otsikot
  • Laaditaan esitys, joka pitää kuulijat otteessaan loppuun saakka

Sinä päätät, kuinka paljon ja minkälaista apua tarvitset.

Designmatters Studion viestintäpaketti on enemmän kuin minimi. Viestintäpaketissa saat samalla kertaa tarvittavat taustatyöt, sisällön sparrausta ja kokeneen strategisen viestintäosaajan tueksesi. Työhön kuuluu mm. alkuhaastattelut, luonnosten iterointi sekä lopullinen teksti- tai esitysmateriaali sähköisesti. Viestintäpaketti on työ, mikä pitää tehdä, mutta jo prosessi antaa paljon.

Lupaamme jouhevan, asiantuntevan ja innostavan avun organisaatiosi viestinnän tueksi. Laita viestiä johanna@designmatters.fi niin ryhdytään töihin!